Onze menu's

 

 

...........Onze beste wensen voor 2020 !..........

 

Epicea is terug open vanaf vrijdag 17 janauri 2020

 

Keuzemenu Epicea
(van 17 januari t/m 29 februari 2020)

Starters bij het aperitief
---
Zeebaars, op z'n vel gebakken
witte wijn / sjalot / grijze garnalen
---
Gebakken eendenlever
salsa van nashi peer / zwartre truffel / Balsamico
---
Soepje van topinamboer
rozemarijn / room / croutons
--------
Hoeveparelhoender, subtiel gerookt
groene kool met zoet spek / krokante prei
of 
verse vis volgens marktaanbod

--------
Selectie van 5 kazen *
---
Profiteroles met notenijs

warme choolademousse / pecan crunch

 

Prijs per persoon:
3-gangemenu met soep: 39€ / 3-gangenmenu met zeebaars of eendenlever: 45€
4-gangenmenu met soep: 50€ / 4-gangenmenu met zeebaars & eendenlever: 55€
5-gangenmenu: 60€
* extra gang selectie fijne kazen: 12€
selectie fijne kazen ipv dessert: 5€