A la carte

Afhaallijst feestdagen 2019 -2020

HAPJES

       Assortiment luxe hapjes 5 stuks pp                                            10€

SOEPEN

     Velouté van witloof  / haringkaviaar / zure room                           10€/L

     Soepje van butternut / Argentijnse langoustines                          10€/L

VOORGERECHTEN

     Huisgemaakte kaaskroketjes (2 stuks)                                          9€

     Rundscarpaccio deluxe                                                                11€

     Ambachtelijk gerookte zalm & garnituren                                     14€

     Tomaat garnaal                                                                             14€

     Zeeuwse oesters-  open gekraakt & per 6 stuks -                         14€  

    Argentijnse wilde garnaal ( gegrild natuur of sausje met kokosmelk)
                    6 stuks   12€ /   9 stuks    18€

     1/2 Canadese kreeft ( 'gedecortiqueerd)                                        22€
               natuur of geroosterd met tuinkruiden

     Voorgerecht Kerstmenu
      Koolvis / zeekraal / witte wijnsaus met garnaal & oester               16€

     Voorgerecht Oudejaarsmenu
     Gebakken eendenlever / tarte tatin / zwarte truffel met Balsamico    18€        

HOOFDGERECHTEN

     Black Angus, gegrild                                                        21€

     Wildstoofpotje / rode wijn & speculaaskruiden                 20€        

     Fazant met gestoofd grondwitloof                                     22€

     Zeetong meunière - gefileerd & warme groentjes             dagprijs

     Schelvishaasje met witte wijnsaus                                    21€

     Hoofdgerecht Kerstmenu: Tournedos van everzwijn         21€
                     sausje met veenbes & blauwe Chimay

     Hoofdgerecht Oudejaarsmenu: Hertenkalffilet                  24€
                     aardappelrösti met gerookt spek